Brandsläckare

Brandsläckare MAUS

Beskrivning

Spara tid och pengar med världens minsta eldbekämpare, Maus brandsläckare. Släck eld med hjälp av rök. Inga släckrester innebär ingen sanering.
Holy Smoke!™

Släck eld med hjälp av rök med världens minsta och mest mångsidiga eldbekämpare. Den skadar varken motor, elektronik eller inredning när du använder den. Den väger endast 480 gram, har samma släcktid som en 2 kg pulversläckare (ca 9-10 sekunder), men klarar av att bekämpa ALLA typer av mindre bränder som bensin, diesel, elektronik, gasol, matfett, olja, trä, plast etc. Inga släckrester, ingen sanering.

Utsedd som testvinnare i Husbilentest 2015 och Bobil & Caravan 2016.

MAUS används för att undvika onödiga reparationskostnader och dyra självrisker. Aerospaceteknologi i fickformat som enkelt får plats i handskfacket – Holy Smoke!™.

Perfekt för hemmet, bilen, båten, husvagnen, grillen, garaget och alla andra platser och där det kan uppstå en brand som måste bekämpas snabbt.  Spara tid och pengar. Använd MAUS först.

MAUS Xtin Grand är certifierad av RINA S.p.A. i klass B (flytande bränsle som exempelvis olja, bensin och tändvätska) och klass C (gasbränder som exempelvis gasol och ammoniak). Utöver klass B och C så klarar den av att bekämpa mindre bränder i klasserna A (trä, papper och plast), F (matolja och matfett) och mindre el-bränder.

Mått: 242 mm hög, 53 mm diameter
Vikt: 480 g.
Kastlängd: 3 meter.

Väggfäste ingår.